Volgers

zaterdag 10 september 2011

werkweekend

Dit weekend staat alles op een laag pitje, want het is een weekendje werken.
Strakjes om 18u vertrek ik naar het werk en hoop om ten laatste 6u morgenochtend thuis te zijn.
En dan zal het voor de rest van het weekend een beetje rondlopen zijn a la Zombie!

Maar wou toch ff mijn nieuwe aanwinsten met jullie delen


Nieuwe haakboeken euh en één breiboekje (sokken) vooral het linker boekje heeft mij compleet zot gemaakt, ik denk dat ik bijna alles uit dat boekje op mijn to do lijstje hebt staan !!En het boek Purelife Home (rechtsonder) is een echte wegdromer, zalig gewoon.
Ook de andere zijn leuke boeken waar je ideetjes kan uithalen , maar de linker is tot nu toe mijn topfavoriet!

Deze foto's konden ook niet ontbreken, ik heb het gevoel dat het kleine meisje weer naar boven komt bij mij, alle girly spulletjes trekken mijn aandacht, of komt dat wegens gebrek aan een dochter? :-)

Ik weet het niet maar ik was eigenlijk op zoek naar een "tea for one" setje en vond bij blokker het voetenbankje linksonder (van 74.99€ naar 29€ ) had het vorige keer al zien staan, maar vond het te duur , dus nu meepakken!! In action zag ik deze leuke klaproos glazen die mij aan vroeger deden denken en vermits hier de laatste weken de glazen echt elke dag sneuvelden,  heb ik er maar 12 meegenomen voor 0.54€ stuk , kan je toch niet voor sukkelen he! en dan mijn keischattige girly Hoofdtelefoon en muismatje , compleet weg was ik ervan zo schattig! Ja hier zeggen we "het oud zot krijgen" ? Ik denk dat het zover is :-)


Flash ligt al te ronken in zijn hangmat en Timmy en Bobke hebben mijn schommelstoel in beslag genomen.
Nu nog ff wat haken, zou graag de bedsprei af hebben, zodat ik verder kan met alles wat ik nog wil haken, veel dus!

Iedereen veel haakplezier dit weekend tot de volgende!

Ohja mijn "tea for one" setje heb ik niet gevonden, dat is bij mij meestal zo ;-) datgene waarvoor ik eigenlijk naar de winkel ga, heb ik niet bij :-)

2 opmerkingen:

  1. Wat heb je schitterende boekjes gescoord, ja dan wil je nog meer maken. Te weinig uren in een dag.;-( Je bent goed bezig geweest met al je inkopen, leuke dingen, hoor!! En wat liggen je beesjes er heerlijk bij, zalig om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, jaloers op al die boekjes! :) Bedankt voor je comment. Hier vind je de link naar de werkwijze voor die sjaal: http://lala-lizzie.blogspot.com/2011/03/werkwijze-voor-de-snelle-cirkelsjaal.html

    Groetjes,
    Joke

    BeantwoordenVerwijderen